Skip to content

Sidste chance: Få styr på haven inden efterår

Sommeren har efterhånden sat sit sidste præg på vores tilværelse, og selvom der måske stadig er et par varme dage tilbage, så kan vi begynde at se mod koldere tider. Hvis du vil have noget ud af din have, er det altså nu. Vi kommer her med tips til, hvad du stadig lige har tid til at nå.

Anlæg havefliserne

Har du længe gået og tænkt på, at det var tid til at skifte dine havefliser? Så er det sidste udkald nu, hvis du vil have gjort noget ved det. Mange benytter også haven om efteråret med en eventuelt terrassevarmer eller nogle tæpper, hvorfor man ikke skal kimse af at lægge fliser på dette tidspunkt af året. Det er godt for fliserne at blive hærdet henover en vinter.

Køb en terrassevarmer

Som vi kort har været inde på, kan en terrassevarmer være guld værd, hvis man er flittig bruger af haven og gerne vil blive ude om aftenen, selvom kulden trænger på. En terrassevarmer er ikke just billig, men det gør, at terrassen og haven faktisk kan bruges i mere end bare 3 måneder om året. Og så er det pludselig en helt anden investering.

Vær opmærksom på, hvad der kan tåle kulde

Mange danskere har ting stående i haven om sommeren, som ikke kan tåle kulde eller frost, og det er vigtigt, at man får dem ind, inden det begynder at blive minusgrader. Et skur kan være nok til at forhindre frost, men det er ingen garanti, og vi anbefaler derfor, at du undersøger, hvad det kan holde til.