Skip to content

Spændende scenepodier til dine shows

Hos Sunstill forhandler vi en lang række forskellige scenepodier. Ligegyldigt om du skal bygge en scene til det lille spillested, den hyggelige café eller et teater, så har vi med garanti scenepodier, der kan opfylde alle dine ønsker. Med den rette scene kan du både skabe et fantastisk sceneshow, men også skrue op for sikkerheden og trygheden. Læs med her om vores spændende og robuste scenepodier.

Udtryk dig selv med scenepodier

De rette scenepodier kan være med til at skabe lige præcis den stemning, du ønsker på dit venue. For eksempel kan en hæve-sænke scene skabe fantastiske effekter til en teaterforestilling, en rund scene kan skabe et intimt og nærværende rum i caféen, der har poesi-aftener eller singer-songwriter konkurrencer og stationære, bombastiske samt slidstærke scenepodier kan være med til at give musikere tryghed til at give den gas på scenen. Hos Sunstill finder du de førnævnte scenepodier, der alle kan noget helt forskelligt. Dog har de alle det tilfælles, at de er af den højeste kvalitet, så du kan få glæde af dine scenepodier i mange år fremover.

Alt i sceneudstyr

Mangler du stopklodser, smukke scenetæpper i bomuld eller satin fra Molton, hjul til dine scenepodier, robuste transportvogne til hvis podierne skal flyttes rundt på, gedigne gelændere der øger trygheden eller noget helt andet, så finder du det alt sammen samlet ét sted hos Sunstill. Vi har masser af erfaring indenfor branchen og står klar til at vejlede dig til, lige præcis hvilke produkter, der kan være med til at skabe lige præcis det udtryk, du ønsker din scene skal have. Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak med os om dine muligheder.