Skip to content

Sådan får du hele verden med ind i dit hjem

Corona har lige stået for døren, og vi savner alle sammen at komme ud i den store verden i stedet for at se på hjemmets fire triste hvide vægge. Hvornår vi alle kan komme ud over Europas grænser, ved vi ikke, men derfor kan det være en god idé i stedet at få verden hjem til dig selv.

Pryder væggen med verdens motiver

Verdens storbyer og monumenter skaber grobund for mange flotte fotografier, som i dag kan pryde dine vægge. Der findes et utal af plakater lige til at hænge op derhjemme. Motiverne er taget af professionelle fotografer, og de er derfor fri for turisterne, som altid står i vejen, når du selv skal agere fotograf.

Desuden er verden i sig selv et flot motiv, som kan inspirere dig til at tage nye og ukendte steder hen på din næste ferie. Hvis du køber dig et verdenskort til væg, så kan du markere, hvor du har været, hvor du gerne vil hen, og hvor din næste tur er planlagt at gå til. Dermed kan du med dit helt eget verdenskort skabe overblik og planlægge, hvor turen går hen næste gang.

Få minderne helt tæt på

Souvenirs er ikke bare billige genstande, som ikke kan bruges til noget. Det er dejlige minder fra ferierne inden corona. Flyt bambuskurven fra Thailand ind i stuen, eller hav en nøglering af Big Ben med dig i lommen, og du vil hver dag blive mindet om den store verden og dine fantastiske ture.

Med minderne helt tæt på, kommer verden ikke bare ind i dit hjem, men gøre dit hjem mere personligt og gør dig glad. Måske du endda får et helt nyt samtaleemne, når du står foran verdenskortet med markeringen af din tidligere feriedestinationer?