Skip to content

3 gode ideer til vinterhygge i 2021

Der findes utallige måder at skabe god julestemning og vinterhygge i de kolde vintermåneder. Julen er en tid, hvor vi samles, hygger og nyder hinandens selskab. Fra småkagebagning til åbning af julekalendere og juletræspyntning – her finder du 3 gode ideer til vinterhygge i 2021.

    En god gåtur og kastanjedyr

Hop i din varmeste jakke eller flyverdragt og tag en god gåtur i det klare vintervejr. Selvom det er dejligt at hygge sig inden døre, giver en gåtur frisk luft og muligheden for en sneboldkamp eller sneleg. Er du i et område, hvor der findes kastanjetræer, er det en oplagt mulighed for at samle kastanjer. Hjemme i husets lune omgivelser kan kreativiteten få plads, og der kan laves fine og dekorative figurer ud af kastanjer og tænd- eller tandstikker.

    Opdater tekstilerne i din bolig

Intet siger vinterhygge som et varmt tæppe, hjemmestrikkede sweatre og fyldige uldsokker. Opdater din boligtekstil med lækre og varme stoffer i vinterens farver, så du nemt kan matche din julepynt og skabe god julehygge hele vinteren igennem. Husk også at købe ekstra garner og strikkepinde, så du kan overraske dine nærmeste med en lækker hjemmestrikket sweater.

    Lav dine egne æbleskiver

De fleste danskere holder sig til æbleskiver fra frost, og det er der som sådan heller ikke noget galt med. De er nemme at tage op og smide i ovnen, men de har også nemt ved at blive for tørre og kedelige. Giv dig i kast med at lave hjemmelavede æbleskiver til hele familien, og nyd duften af æbleskiver i hele huset. Æbleskiver er ikke sværere at lave end pandekager, og det er en hyggelig aktivitet for hele familien. Nyd æbleskiverne med en kop gløgg og din yndlings julekalender.