Skip to content

Find kubisk zirkonia til dine smykkeprojekter

Leder du efter den smukke perlevariant kubisk zirkonia til dine kreative smykkeprojekter, så du kan lave dine helt egne halskæder, armbånd og øreringe? Den elegante perleform kan være med til at skabe mange forskelligartede designs, hvor det feminine og sofistikerede dog i høj grad udgør den røde tråd i udtrykket. Mulighederne er mange, når det gælder design med kubiske zirkoniaperler.

Mix og match farver

Gennem de senere år er det især en specifik smykketrend, der bliver ved med at vende tilbage. Farverige armbånd og øreringe er blevet en populær måde at skabe et mere personligt og karakterfuldt look på. Her er det oplagt at mixe og matche kubiske zirkoniaperler i forskellige farver for at skabe det udtryk, du drømmer om. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe med farverige perler. Mange hobbysmykkeforhandlere tilbyder de facetslebne kubiske zirkonia i hele strenge, så du kan få mange perler for pengene. Disse fås også i multifarvede varianter, så du ikke behøver at købe mange forskellige perlepakker for at have nok farver at vælge imellem.

Kubisk zirkonia i hvid

Kubiske zirkonia findes i stort sort alle farver. Du kan heraf eksempelvis finde dem i farverne oliven, lilla, orange og hvid. Sidstnævnte nuance er oplagt at vælge, hvis du vil skabe klassiske armbånd og halskæder til personer, du holder af. Den enkle farve passer nemlig til enhver på baggrund af dens neutrale look. Samtidig er de et langt billigere alternativ til de typiske ferskvandsperler, der kan være dyre at anskaffe sig. Du kan også vælge at designe øreringe med hvide kubiske zirkonia og på den måde inkorporere mere farverige varianter imellem dem for at skabe et mere sofistikeret smykke. Er du lige startet ud som hobbysmykkedesigner kan det være en rigtig god idé at have perler i neutrale farver til rådighed.