Skip to content

3 tips: Kom godt i gang med din kunstmaling

Kunstmaling er en hobby, der egner sig rigtig godt til de begrænsninger, vi er ramt af under corona, og derfor er det et rigtigt godt valg til dig, der står og mangler en akut hobby. Det går fra at være et godt valg til det perfekte valg, hvis du samtidig har en smule kreativitet i hænderne og et hoved med en god idé. Vi hjælper dig i denne artikel med, hvad du skal bruge, hvis du vil begynde at male.

Rammer til dine malerier

Har du en plan for, hvad der skal ske, når du har malet færdig? Det er jo synd, hvis dine malerier, uanset kvaliteten, bare bliver gemt væk i kælderen. I stedet kan du få noget personligt op på væggene derhjemme, og det behøves ikke koste en bondegård, hvis du går med nogle billige trærammer.

Farvepalette

Hvis du har tænkt dig at stå med en masse malerbøtter ude, så anbefaler vi, at du anskaffer dig en farvepalette. Det gør det markant mere effektivt at male, fordi du kan stå med paletten i hånden, mens du maler. Medmindre du ude i et 2×2 kvm maleri, så bør du ikke bruge store pensler og malerbøtter. Generelt anbefaler vi at starte i det mindre, når du går i gang, for at mindste spildet.

Køb mange pensler

Der er mange forskellige stilarter inden for kunstmaling, men de har alle det til fælles, at penslerne nemt tørrer ind, hvis de ikke behandles ordentligt. Start derfor med at købe en masse billige pensler, hvis du gerne vil have mulighed for lave noget om.