Skip to content

3 tips til dig, der skal åbne hotel efter corona

Corona har desværre sat sine spor i en hårdt ramt turismebranche, hvor hoteller og flyselskaber næsten ikke har haft nogen indtjening det sidste års tid. Men vi går heldigvis lysere tider i møde, og derfor har vi her samlet et par gode råd til dig, der gerne vil invitere gæster indenfor på et nyt hotel, når vi engang er færdige med denne pandemi.

God luftning med vav-spjæld

Når du ejer et hotel med mange værelser til mange forskellige mennesker i forskellige højder, så har du brug for god udluftning, hvis du vil give den enkelte gæst en god oplevelse på værelset. Med vav-spjæld kan du få automatisk udluftede rum, så ventilationen tilpasses de enkelte rum baseret på temperatur og CO2-værdi. Det giver dig den bedst driftsøkonomi i dit nye hotel, hvilket ellers normalt kan være en stor udgift.

Sæt lidt ekstra godbidder frem

Når man åbner et hotel, vil man gerne være med til at sikre, at folk kommer igen, når de engang skal vælge ferie fremover også. Den første ferie efter corona har potentialet til at være særdeles tiltrængt, og derfor bør du gøre noget ekstra ud af de godbidder, du sætter ind på værelset, så folk for alvor husker den gode tur.

Husk stadig håndsprit

Corona har lært os mange ting, men af dem er, hvor let bakterier spreder sig. Derfor bør du stadig som god skik stille håndsprit og lignende frem, så folk kan føle sig trygge. Det vil give din virksomhed en masse god opmærksomhed, hvis du om ikke andet giver muligheden for det.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *