Skip to content

3 tips til lækker frokost derhjemme

Morgenmad og frokost er de vigtigste måltider på dagen, fordi det er dem, der skal give energi til resten af dagen. Derfor er det essentielt, at det er næringsholdigt, men det skal jo også smage godt. Derfor har vi her samlet vores bedste bud på, hvad du kan gøre, når du skal spise frokost derhjemme.

Hjemmelavet rugbrød på en brødrister

Det er faktiske en ret ukompliceret sag at lave rugbrød, fordi det meste af tiden går med hævninger. Ingredienserne er billige, og du skal ikke bruge en masse sjove typer af indhold. Du kan også lave rugbrød med surdej, hvilket giver brødet den der ekstra sure og gode smag. Når du har bagt det, kan du komme det på en brødrister, og så har du faktisk et rigtig lækkert og sundt måltid.

Smoothie

Det er de færreste af os, som lige kværner et par pærer eller bananer til frokost, men hvis du propper de mange frugter i en smoothie, kan du faktisk klare meget mere, end du måske lige tror. Hæld blot lidt væske i, og så kan du faktisk få en masse fantastiske smage alene baseret på naturlige frugter uden noget som helst andet i.

Focaccia

Hvis du gerne vil forkæle dig selv lidt, så kan du til frokost bage dig selv et focacciabrød, som er ultra lækkert og blødt, men måske ikke det sundeste. Du bør ikke spise det hver dag, men det er nemt at bage, og så giver de krydrede smage bare et super lækkert måltid eller tilbehør til dit måltid. Put det på, som du bedst kan lide fra den saltede verden.