Skip to content

Find en smuk og funktionel håndvask til dit badeværelse

Hos Lavabo har vi et stort udvalg af smukke og funktionelle håndvaske til dit badeværelse. Lige meget om du er i gang med det store renoveringsprojekt, om din håndvask er gået i stykker eller dit badeværelse simpelthen bare har brug for en æstetisk overhaling, så kan du finde din nye håndvask hos Lavabo.

Anerkendte mærker

Hos Lavabo går vi op i at levere produkter af høj kvalitet, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Det betyder, at vores produkter er fra anerkendte mærker såsom Woodio og Scalino, som er kendte for deres smukke designs og holdbarhed. Du kan derfor trygt handle din håndvask hos Lavabo, da vi garanterer, du modtager et robust og holdbart produkt i høj kvalitet.

Håndvaske til ethvert behov

Lige meget hvordan din håndvask i badeværelset skal stå, så har vi en håndvask til dig. Vi har både håndvaske til vægophæng, til placering ovenpå bordet eller til den traditionelle nedfældning. I vores sortiment finder du porcelænsvaske i både hvid og sort, men også de smukke runde badvaske i brun/kobber. Der er altså en håndvask til enhver stil, om du er til traditionelle vaske, de mere romantiske modeller eller de moderne typer.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse i vores store sortiment og find den håndvask til dit badeværelse, som dit hjerte begærer. Hvis du har brug for vejledning i forhold til for eksempel installering af din håndvask eller har du spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har masser af erfaring indenfor branchen samt et dygtigt team, som står klar til at hjælpe dig godt i gang med din nye håndvask.