Skip to content

Cykelstativer til cykelnationen

I Danmark cykler vi rigtig meget. Ja, vi er faktisk kendt for at være en af de største cykelnationer i verden, med allerflest cykelstier. Når nu der er så mange i Danmark, der dagligt vælger cyklen fremfor bilen, offentlig transport, eller andet, så skal der selvfølgelig også være steder hvor cyklerne kan holde ordentligt parkeret, når de ikke er brug. Her er det, at cykelstativer kommer ind i billedet. De findes i mange afskygninger og sørger for, at din cykel holder ordenligt, indtil du skal bruge den igen.

Find cykelstativer efter dine behov

Som cyklist kan man have forskellige behov. Måske mangler du kun et cykelstativ til din egen cykel, eller måske i er to om det? Måske har du børn, som også skal holde cyklen et sted? Måske arbejder du et sted, hvor der mangler holde pladser til alle cyklisterne? Lige meget hvilken situation du står i, så har AVS Vejsikring noget for dig. De har et stort udvalg af cykelstativer, til flere forskellige formål. De har både enkeltstående cykelstativer og cykelstativer med plads til flere cykler ved siden af hinanden. Derudover kan du vælge mellem enkeltsidet og dobbeltsidet. Du kan også vælge cykelstativer med læn, hvor du kan vælge nogle med et flot design, eller en ring til kædelås. Vælg også mellem fritstående cykelstativer eller dem der kræver montering. Du skal nok kunne finde et eller flere cykelstativer, der passer til din situation.

Udforsk hele udvalget

Hos AVS Vejsikring er cykelstativer blot en del af meget større sortiment. De forhandler nemlig alt lige fra plantekasser, borde og bænke, til affaldsholdere og stibomme og så har de en masse erfaring inden for branchen. Tøv derfor ikke med at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.