Skip to content

Virksomhed i udvikling: Tjen flere penge med disse tre tips

Vækst kommer ikke af sig selv, men hvis du har arbejdet hårdt gennem en længere periode, kan du ofte høste frugterne af det. Det giver dig råderum til at investere i effektiviserende løsninger, som sikrer, at virksomheden fortsat kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger i en kvalitet, ingen andre på markedet kan bryste sig af. Vi kommer her med tre tips til, hvordan du forvalter dine penge til gode løsninger.

Invester mere i dine leverandører

Du har selv fuldstændigt styr på, hvad der sker i din virksomhed, men har du styr på, hvad dine underleverandører foretager sig? Eksempelvis er det ofte et problem, hvis man leverer til sine kunder, men at man ikke står for selve leveringen, fordi hvis der sker fejl her, er det ude af ens egne hænder. Find derfor her den bedste løsning, som eventuelt involverer et logistikcenter, og kig også på deres fejlprocent.

Automatisering i produktionen

Selvom du har en god idé, fordi har været god til dit håndværk på et tidspunkt for mange år siden, så er det ikke en skalerbar løsning. Hvis du har ambitioner på din virksomheds vegne, skal du automatisere, og det kan kun gå for langsomt. Det koster typisk lidt penge i starten, men på den lange bane kan det virkelig mærkes.

Invester i dine ansatte

Det er muligt, at din idé er god, men du skal have de rette folk til at eksekvere på ideen og være en lige så stor del af det som dig. Fordi ingen kan klare det alene. Medarbejdertilfredshed bør derfor have en høj prioritet.