Skip to content

Tæt afdækning på en mere sikker måde

En helt ideel måde at afdække og opbevare, er med krympeplast. Krympeplast er en god og sikkerløsning, til at afdække og indpakke for eksempel både og maskiner, som ikke kan tåle hård vind og vejr.Krympeplast er nem at trække hen over det areal, som du har brug for at afdække og beskytte.

Hold vind og vejr ude med krympeplast

Krympeplast sørger for en meget tæt afdækning. Dette giver en virkelig god beskyttelse mod det danskevejr, som nogle gange kan være lidt hårdt for eksempel både eller maskiner som står udenfor i det åbnelandskab. Med krympeplast trækker man simpelthen bare plasten udover det område man ønsker atafdække, og derefter opvarmer man plasten med en varmepistol. Krympeplasten bliver dermed hærdet,og dette sikrer en optimal beskyttelse.

Opdag vores store sortiment

Vi er leveringsdygtige i mange forskellige størrelser og længder af krympeplast. Dette betyder, at vi kanfinde krympeplast, som passer til lige præcis dit behov. Om det er en båd eller en mindre maskine, somskal stå udenfor og beskyttes, så har vi den krympeplast som passer til dit formål.

Ekstra tilbehør til krympeplast

For en optimal måde at opbevare dine objekter, kan vi desuden tilbyde forskelligt tilbehør tilkrympeplast. God udluftning kan være vigtigt til opbevaring af nogle ting, og her kan forskellige typer afventilation være en god idé. Dette skaber endnu større sikkerhed for det, du skal have opbevaret. Vitilbyder desuden forskellige størrelser lynlåsdøre, som sikrer at du kan få adgang til det du skal havebeskyttet. Varmepistoler er en essentiel del af opbevaring med krympeplast, og vi tilbyder både salg ogudlejning af varmepistoler.Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for mere information om hvordan du kanbruge krympeplast til din opbevaring.