Skip to content

Storkøkkenudstyr

I restaurationsbranchen er det rigtige storkøkkenudstyr afgørende for, at det hele kan fungere, og man kan fremstille mad af god kvalitet. Hos Zederkof finder du markedets førende mærker inden for storkøkkendrift. Alle varerne henvender sig til professionelle restauranter, kantiner, caféer og lignende.

Her får du 3 års garanti på alle produkter, og du er sikret den bedste kvalitet på markedet. Blandt udvalget er der restaurant- og caféborde, eventborde, borde-bænke-sæt, loungeborde og -stole, restaurantstole, barmøbler og –udstyr, barnestole og meget mere. Der er et stort udvalg af dekoration til restauranter og lignende, som kan skabe en hyggelig og imødekommende stemning. Du finder også ting til udemiljøer som f.eks. markiser, terrassevarmere og varmelamper.

Zederkof forhandler alt til indretning af hoteller, restauranter, kantiner m.v. Du finder det bedste køkkenudstyr på markedet, så du kan tilbyde dine gæster det bedste. I et storkøkken er det vigtigt, at man har alting ved hånden, og at køkkenet er indrettet på en funktionel og smart måde. Det er vigtigt med udstyr i den rigtige størrelse og af den rigtige kvalitet, så du er sikker på, at du ikke kommer til at gå ned på udstyr. For at kunne levere den bedste oplevelse for dine gæster, kræver det, at du har det rigtige udstyr.

Hos Zederkof finder du isenkram, bestiksæt, service, glas og meget mere af den bedste slags. Du finder dækketøj i smukke og indbydende farver, som er funktionelt og samtidig skaber den rigtige restaurantstemning. Du finder også buffet- og cateringudstyr, så du kan levere mad og servere den i buffet. Der er flotte serveringspander, chafing dishes, som holder maden varm, mens den står på buffeten, og buffetpræsentation og dispensere til drikkevarer. Vælger du at servere maden på buffet, finder du alt, hvad du skal bruge hos Zederkof.

Zederkof leverer også totalløsninger til din restaurant, hotel eller café. Du kan få hjælp og inspiration til indretning og stil, til valg af køkkenudstyr og meget mere.

Handler du hos Zederkof er du sikret hurtig levering, god kvalitet og et bredt udvalg, så du er godt dækket ind. Her finder du alt, hvad der er nødvendigt i den professionelle restaurationsbranche, og alle produkterne er i den bedste kvalitet. Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, så du kan levere et professionelt stykke arbejde for dine gæster. Hos Zederkof kan du altid finde det produkt, du mangler til din virksomhed. Har du brug for hjælp, kan du let kontakte en medarbejder hos Zederkof, som står klar til at assistere.