Skip to content

Skab en sundere arbejdsplads med frugtkasser leveret til døren

De fleste kender til alt for lange dage på arbejdet. Frokosten er for længst indtaget, og der er lang tid til fyraften. I mellemtiden kan man blive frygteligt sulten, og mange vælger at snacke sulten væk. De nemme valg er ofte usunde, såsom kage, slik, chokolade eller energidrik og kaffe. Men du kan gøre det nemme valg sundt med frugtkasser til arbejdspladsen.

Frugtordninger er populære af mange grunde. Dels er de sunde, og de kan medvirke til at øge trivslen og sundheden på en arbejdsplads. Men de er især populære, fordi de er bekvemmelige. Med levering lige til kontoret samt professionel udvælgelse og transport af frugten, er du sikker på at få et kvalitetsprodukt – uden at du selv skal gøre noget for det.

Du behøver bare bestille en enkelt frugtkasse for at finde ud af, hvor nemt det er. Det eneste, du skal tage stilling til, er om indholdet skal være frit blandet efter sæson, eller der skal være et bestemt antal af bestemte typer af frugt i kassen. Sidstnævnte løsning kan være god, hvis du vil undgå madspild.

Boost motivationen og energien med frisk og lækker frugt

Når du stiller frisk frugt til rådighed for dine medarbejdere, er du med til at booste energien på arbejdspladsen. Først og fremmest er der det symbolske i, at du yder omsorg for dine medarbejdere og deres helbred. Men derudover er der også det rent praktiske i, at de kan vælge en sundere snack, som giver et mere stabilt energiboost end mange usunde snacks.

Frugtkasser kan tilpasses alle arbejdspladser, hvad enten de er små eller store. Og du kan vælge en række tilkøb til din kasse, som for eksempel nødder eller snackgrønt, hvis du gerne vil supplere frugten med nogle snacks, der mætter lidt mere. Bestil din første kasse i dag!