Skip to content

Sådan gør du campingferien mere luksuriøs

Corona og camping rimer nærmest på hinanden. Det gør det i hvert fald, når vi skal til at overveje, hvor sommerferien skal gå hen i sommeren 2021. Mange af os tager normalt til sydens sol og varme himmelstrøg i sommerferien, men i år er der stor sandsynlighed for, at langt de fleste af os må finde på feriealternativer herhjemme i stedet. Udsigterne til udlandsrejser er nemlig stadig lange.

Derfor kigger mange i disse dage på sommerhuse og campingferier. Hvis du, som så mange andre danskere, har været for sent ude med at finde et sommerhus, så er camping måske et fint og hyggeligt alternativ. Vi kommer her med nogle bud på, hvordan du opgraderer campingturen, så den bliver lidt mere luksuriøs.

Anskaf en campingvogn

En campingvogn er første skridt på vejen til at gøre campingferien mere luksuriøs. Her får du nemlig lov til at sove på rigtige senge med madrasser, spise mad fra et koldt køleskab og gå på et rigtigt toilet. Hvis du da har anskaffet dig en campingvogn med disse funktioner. Hvis du alligevel har hang til camping, så er 2021 måske en anledning til at købe din egen campingvogn. Ellers er der masser af udlejningsmuligheder online, hvis du ikke skulle være så heldig at kende nogen, der har en, du kan låne.

Kold mad og rindende vand

Hvis du gerne vil have kold mad og vand i din campingvogn, skal du sørge for, at der er et køleskab, og at der er mulighed for at tilslutte vand med en vandpumpe. Vandpumper og lignende campingvognsudstyr kan købes online, hvis det ikke allerede er i vognen. Husk at overveje, hvor mange liter vand, du har brug for, og hvor højt trykket skal være. Der skal være nok varmt vand og tryk til brusebadet.