Skip to content

Naturea – dine kæledyr fortjener det bedste

Naturea Petfood er en portugisisk virksomhed grundlagt i 2010, der med deres store passion for kæledyr, har til formål at skabe det bedst mulige produkt af foder til hunde og katte i alle stadierne af deres liv. I begyndelsen og i sidste ende, vil Naturea være resultatet af deres store passion for kæledyr.

Naturea består af det, der hedder Naturea Grain Free og Naturea Naturals. Den egentlige forskel på de to grene af foderet, udover prisen, er at Naturea Grain Free er 100 % kornfri, hvoraf Naturea Naturals indeholder hele brune ris og er lidt billigere prismæssigt.

Indenfor Naturea Naturals er der 4 forskellige smags- og sammensætnings varianter.  De 4 varianter hedder puppy chicken, adult chicken, adult lamb og adult salmon. Udover smagen er sammensætningen af ingredienserne anderledes, dog har hverken kødet eller fisken været frossen under processen, hvilket bibeholder de naturlige vitaminer og mineraler.
Naturea Grain Free spreder sig ud over 7 variant typer, som hedder følgende: Growth, Regional small breed, Regional, Atlantica, Westland duck, Light & senior og Lands cat & kitten. Indenfor denne gren er foderet meget mere tilpasset i forhold til de stadier vores 4-benede venner går igennem deres liv.

Den vigtigste ingrediens i Naturea’s kost er animalsk protein, som er baseret på kød og fisk, der er godkendt til menneskeføde.  Det er suppleret med søde kartofler, frugt, grøntsager, krydderurter og tang, og er altid lav i kulhydrater. Disse diæter er udviklet på grundlag af hunden og kattens fysiologi og før kommerciel eller produktions interesse.

Naturea Grain Free & Naturea Naturals? Ja, det finder du hos Dollardog. Alle varianter indenfor begge grene, i de forskellige størrelser, til en fornuftig pris.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *