Skip to content

MAN er kendt for effektivitet og innovation

Virksomheden MAN er en verdensberømt tysk virksomhed med rødder helt tilbage til 1700-tallet, hvor den blev skabt som en af de første industri-virksomheder i Ruhrregionen. I dag er MAN blandt Europas ledende producenter af ingeniørmateriel og tilsvarnede kørertøjer. Generelt er varemærket MAN kendt over hele verden for effektivitet, innovation plus deres altid gode kundeservice. Igennem rigtig mange år har MAN opbygget en enorm tillid, som er skabt gennem førsteklasses produktet.

Rigtig mange kender MAN for deres lastbiler. Disse er udviklet gennem 100 år, og du kan i sortimentet af MAN lastbiler finde serier til fjerntrafik, til arbejde på byggepladsen og til distributionskørsel. MAN lastbiler er altid i højeste kvalitet, og du opnår maksimal køreglæde i alle situationer. I Danmark er MAN repræsenteret med et veludviklet net af salgs- og servicecentre, hvorfra kunderne betjenes.

Læs meget mere om de spændende MAN lastbiler via http://www.truck.man.eu/dk/dk/index.html

Blandt mulighederne af MAN lastbiler kan nævnes den nye MAN TGX, der er den optimale løsning til langturskørsel. Denne er lavet med den nyeste generation af MAN TipMatic® Fleet og gearskiftestrategien SmartShifting. Med dette når lastbilen hurtigere og endnu mere brændstoføkonomisk frem. Lastbilen kommer med en række ekstraudstyr, der bare gør den daglige arbejdsplads mere komfortabel. Du får med MAN TGX større aktionsradius, højere drejningsmomentværdi, forbedret brændstofforbrug og dermed en lastbil der er trimmet til effektivitet og maksimal performance.

Med MAN TGS får du den bedste løsning til byggepladsen. Denne serie af lastbiler kan klare enhver opgave inden for byggeplads- og traktionskørsel. Dette sikres via de mange kombinationsmuligheder af hjul, motorer og gearkasse. MAN TGS er super robust, driftssikker, stærk og overbevisende med enorm styrke plus fremragende rentabilitet. Til distributionskørsel skal du vælge MAN THM, der er mere komfortabel og sikker ved krævende distributionskørsel. Dette sikres via regnsensoren og kørelysautomatik. Her er bremsesystem og en bremseassistent, der er et afgørende plus for sikkerheden. Komforten sikres via optimerede sæder, og et professionelt navigationssystem. Når det handler om lokal- og distributionskørsel er MAN TGL en effektiv løsning. Her får man både den nyeste generation af MAN Bremsomat® med EBS-bremsesystem og bremseassistent plus standardudstyr som rengsensor og kørelysautomatik. Dermed er sikkerheden helt i top. Nye sæder og ramt, den professionelle navigationsenhed og multimediesystemet MAN Media truck sørger for højere komfort i førerhuset. En løsning der giver høj nyttelast, lav brændsstofforbrug og enkelt håndtering, hvilket naturligvis er til glæde for både virksomhedsejer og chaufføren.

Generelt har MAN lastbiler til alle behov og alle med super kørekomfort og en ekstrem høj effektivitet. Du får en effektiv løsning og god kundeservice ved at vælge en MAN.