Skip to content

Kæmpesortiment af køkkenudstyr i højeste kvalitet til lave priser

Skal du starte en restaurant, grillbar, pizzeria, kantine eller bageri, så tilbyder Nordiskstorkokken.dk et kæmpestort udvalg på mere end 10.000 produkter til storkøkkener til levering i hele Danmark. I sortimentet finder du alt, hvad du har brug for af storkøkkenudstyr i højeste kvalitet til billige priser.  I webshoppen er produkterne opdelt i kategorier i venstre side, hvilket gør det dejlig nemt at overskue og navigere i. I kategorien køleteknik finder du eksempelvis kølediske, flaskekølere, kølefryserum og kølereoler, så mad og drikkevarer altid holder sig friske. I kategorien kogeserie finder du et stort udvalg af komfurer og ovne til restaurantkøkkener, storkøkkener og kantine.

I udvalget af køkkenmaskiner finder du bl.a. friturer, kebabgrill, nudelkoger, grillplade, pastamaskiner, riskogere, blendere, citruspressere, grøntsagssnitter, isknuser, kødhakker pålægsmaskine og en elektrisk suppegryde. Til hotel- og gastrobranchen finder du et stort udvalg af bardiske, barudstyr, kaffemaskiner, gryder og pander, glas, bestik, køleplader, koldbuffet, varmbuffet, termokander og serveringsbakker, så du altid kan tilberede dejlige måltider til gæsterne, servere drinks i baren eller tilbyde måltider i hotellets restaurant eller roomservice.

Vil du gerne starte et bageri, finder du bagerikøleskab, dejmaskiner, kagekøleskab, konditorkøleborde, melvogn, ovne og røremaskiner, så du kan bage velsmagende brød og uimodståelige kager. Vil du starte et pizzeria, finder du pizzaborde, som fås i skræddersyede løsninger, dejæltere, pizzaspade og pizzaovne, så du kan bage de lækreste pizzaer med sprød bund. I webshoppen finder du desuden alt, hvad du skal bruge af effektive opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere, så der altid er rent service og køkkengrej, samt rent, tørt og velduftende sengelinned og håndklæder.

Er du lige nu i gang med planlægningen af dit næste storkøkken, kantine eller industrikøkken, så kan du altid få professionel rådgivning hos Nordisk Storkøkken, som med sin store ekspertise og i samarbejde med dig finder frem til den løsning, som du ønsker dig. Hos Nordiskstorkøkken får du meget for pengene sammenlignet med andre firmaer, der forhandler køkkenudstyr til storkøkkener, og serviceniveau og rådgivning er i top, når du skal vælge dit køkkenudstyr.