Skip to content

Hos Babadut.dk kan du få lavet T-shirts med tryk

T-shirt med tryk er super moderne. Specielt hvis du har en T-shirt med et unikt og personligt tryk, så signalerer du at være med på de nyeste trends, og desuden har du mulighed for at sende et budskab. En anden trend er at dit tøj, og andre produkter, skal være produceret af ikke-skadelige produkter, og gerne økologisk. 

Alle ovenstående ting kan du få opfyldt via Babadut.dk. Her kan du få lavet T-shirt med tryk i super kvalitet. Du kan få specialtryk som logoer eller billeder og meget andet.. Det hele lige præcis, som du vil have det. Og alt der benyttes af produkter hos Babadut.dk er certificeret og uskadelige, så du trygt kan give dit barn det op eller give det som en gave uden at have dårlig samvittighed. Og så lover de hos Babadut.dk, at trykket holder til vask med vrangen ud på op til 90 grader. Du kommer ikke til at opleve krakkelerede tryk, når du får lavet T-shirt med tryk hos Babadut.dk. Holdbarheden er stor.

Farveudvalget blandt T-shirt i webshoppen er stort i moderne farver. Mulighederne er blandt andet Alaska blåt, brun, Dark rose, Dueblå og flere andre farver.

Blandt populære valgmuligheder er at få trykt sit barns navn på en T-shirt. Men ekstra populært er det at få lavet en T-shirt med teksten Storebror eller Storesøster, hvilket skaber stolthed over en lille ny i familien. Men du kan selvfølgelig også få lavet tryk til den stolte far. Populært lige nu er trykket “Rigtige mænd får drenge. Konger får prinsesser”. Super gave til Fars dag. Babadut.dk har også muligheden for at få lavet tryk på Polo shirt, på faconsyet T-shirt til mor og faktisk også på underbukser.

Du kan selv være med til at skabe et unikt stykke tøj via Babadut.dk. Den perfekte gave, der har lang holdbarhed, og som kun kan sprede glæde.