Skip to content

Guide: Ting, du skal have med på næste campingtur

Hvis du som et utal af andre danskere glæder dig til, at verden igen åbner op, så du kan komme ud og bruge din campingvogn, så har vi i denne artikel samlet gode bud på, hvordan du kan gøre den næste tur ekstra god. Vi kommer her med bud på udstyr, som du skal have med til næste tur.

Underlag til campingteltet

Der findes rigtig meget campingudstyr, og ret skal være ret: noget er bestemt vigtigere end andet. Eksempelvis har langt de fleste et udetelt, og hvis man har et udetelt, skal man også have et underlag til dette telt, så man ikke skal gå rundt på kolde og våde græs med bare fødder. Det giver en bedre oplevelse for alle, som benytter teltet, og samtidig holder det også varmen inde.

Teltopvarmer

En anden måde at varme teltet op på er med en teltvarmer. Dagene, hvor det regner, kan godt blive kølige, og her er det rart med et instrument til at varme teltet op. Derudover bliver det også tit koldt om aftenen, hvor man gerne vil sidde og drikke vin i teltet, og her er opvarmeren igen essentiel. Der findes mange modeller, og du kan vælge ud fra den pris, du ønsker at arbejde med.

Udendørs madlavning

Det er ikke specielt romantisk at stå inde i vognen og lave mad. Det er der vist ikke to meninger om. Til gengæld er der noget specielt over at stå foran grillen, mens ungerne spiller kort ved bordet. Har du derfor ikke en grill, skal du helt sikkert have det med på din næste campingtur.