Skip to content

Forbedret velvære på arbejdspladsen med solide træsko fra HKS, Sika og flere

For mange af os er det en fast del af den daglige rutine, at vi er på fødderne mange timer i streg. Derfor er det vigtigt, at du har et praktisk fodtøj, der både er komfortabelt at have på i længere tid, og som på samme tid er sikkert, robust og solidt nok til at holde til det daglige slid. Dette får du med et par kvalitetssikrede træsko.

Træsko er et enkelt, robust og slidstærkt fodtøj, der overordnet set fås i to kategorier:

  • Med sikkerhed – For dig der har brug for sikkert fodtøj til den mere risikofyldte arbejdsplads. Disse fås ofte med ekstra beskyttelse ved tæerne og i sålen samt en stødabsorberende ydersål.
  • Uden sikkerhed – For dig der bare har brug for et let, skridsikkert og praktisk fodtøj i åndbart materiale, der er behageligt at gå i på arbejdspladsen såvel som i fritiden.

Hertil kan du vælge træsko med og uden hælkappe eller justérbar hælrem afhængigt af dine ønsker til pasformen. Med alle disse forskellige varianter og muligheder taget i betragtning kan du helt sikkert finde de perfekte træsko for dig. Det helt rigtige par træsko vil kunne forbedre dit daglige velvære og er altså det oplagte valg, når du skal klare alle dine praktiske gøremål.

Hos Ølholm Safety finder du et stort udvalg af træsko fra HKS, Sika og flere anerkendte mærker. Med et hav af forskellige modeller i mange størrelser er du sikker på at kunne finde dit nye par træsko netop her. Dertil er Ølholm Safety altid klar til at hjælpe og rådgive dig i butikken, og ellers kan du ringe dem op eller sende dem en e-mail. Med en svartid på e-mail på højst 24 timer samt en leveringstid fra hjemmesiden på kun 1-2 dage kan du lynhurtigt få dig det helt rigtige par træsko til dine behov.