Skip to content

Find det perfekte kostume hos Partybutikken

Hos Partybutikken kan du finde kostumer til alle anledninger. Der er kostumer til fastelavn og kostumer til Halloween … Kostumer til sidste skoledag og kostumer til farverige festivaloplevelser.

Hvis du står og mangler et kostume til den næste temafest, er udvalget også bredt: Partybutikken kan nemlig både levere den perfekte udklædning til 80’er-festen, casino-aftenen og hawaiipartyet.

Blandt de mest populære temaer kan nævnes hippietemaet, der kalder på løse, farverige gevandter og store briller og smykker. Træk i ét af Partybutikkens mange hippiekostumer og drøm dig tilbage til The Summer of Love, hvor alting var meget mere ligetil – og husk at sætte en god gang 60’er- eller 70’er-rock på anlægget, så musikken matcher dit outfit perfekt.

Et andet udbredt tema er gangstertemaet, som lægger op til dekadent luksusstemning som i de brølende 20’ere, hvor den store Gatsby satte dagsordenen og holdt overdådige fester, hvor det hverken skortede på dansepiger eller våde varer. Med Partybutikken i ryggen kan du nemt gøre Gatsby kunsten efter, for her er der nemlig altid adskillige former for dekorationer, pynt og andre typer af festartikler på lager.

Husk også at kigge Rodekassen igennem, når du besøger Partybutikken på partybutikken.dk – her er der nemlig altid mulighed for at gøre et alletiders kostumekup.