Skip to content

En unik købsoplevelse

Når man shopper i en butik, er selve oplevelsen mindst lige så vigtig som købet. Shopping skal i sig selv være en god og berigende oplevelse. Butikkerne skal byde kunden velkommen og skal tage hånd om kunden uden, at kunden føler sig tvunget til nødvendigvis at købe noget. Jeg er selv butiksejer af en lille, familieejet butik, som sælger tøj og hyggelige pynte- og nipsting. Selvom det altid er dejligt at sælge noget til en kunde, så er det for mig mindst lige så vigtigt, at kunden føler sig velkommen i min butik, og at kunden får en oplevelse ud af bare at nyde at kigge på de ting, jeg sælger. For at det skal være en oplevelse at handle hos mig, gør jeg også en hel del ud af at gøre butikken hyggelig og indbydende. Noget af det som jeg går allermest op i er at pynte op til højtider som jul, nytår, påske, sommer og efterår. Jeg vil gerne have, at min butik giver kunden en vis stemning, og det sikrer jeg mig ved at pynte op og gøre butikken indbydende.

Hos Brondsholm.dk har jeg fundet en del af mine produkter til at pynte min butik med. Her har jeg blandt andet købt mannequiner, giner, gadeskilte, tavler og utrolig meget andet. Hos Brondsholm.dk kan man simpelthen få alt det nødvendige til en butik, uanset hvilken butik det må være. Udvalget er utrolig stort, og jeg har altid været meget overrasket over de ekstremt billige priser. Det er også her, jeg plejer at købe pynt til de forskellige årstider, og pynten har virkelig været med til at fremskabe en unik stemning i min butik. Udover at sælge fantastiske og uundværlige produkter til butikker, så kan man også finde inspiration på hjemmesiden. Jeg vil anbefale alle butiksejere at tjekke hjemmesiden ud, om ikke andet bare få at få unik inspiration.