Skip to content

En efterskole for den kreative unge voksne

Et år på efterskole – eller to hvis det skulle friste – kan gøre al verden til forskel for den unge, der i fællesskab med jævnaldrende drager afsted for at blive udfordret fagligt og danne nye venskaber.

Langt de fleste efterskoler tilbyder en form for specialiseret undervisning i typiske hobbyer eller fritidsinteresser. Det kan b.la. være sport, dans, sang, mediefag og meget, meget mere.

Her optræder dygtige og uddannede undervisere, der deler deres viden og inspiration med de unge uanset om de er nybegynder eller øvede inden for feltet.

Hvis du eksempelvis er interesseret i instrumenter, sammenspil eller sangskrivning, så er en musikefterskole lige noget for dig. Du vil møde en underviser, som har mange års band- og korerfaring, som han bruger, når han skriver og komponerer musicals, som du kan deltage I sammen med andre elever.

Gaven at løfte i fællesskab

Musiklinjen arbejder tæt sammen med danse- og teaterlinjen, så I sammen kan skabe unikke forestillinger, hvor alle kan sætte streg under deres talent og opleve, hvordan det styrker venskaber at løfte i fællesskab.

Udover en teaterkoncert og skolens musical, samarbejder linjerne i perioder også omkring forskellige workshops, hvor du kan opleve spændingsfeltet mellem linjerne.

Workshops kan du bruge til at prøve noget andet, der kunne komplimentere den linje, som du normalt har fokus på. Det kunne være stemmetræning, stomp, rotationssamspil og meget mere.

På den måde vil der også blive mixet elevhold, så alle får muligheder for at prøve kræfter med noget nyt i samarbejde med andre.

Uanset hvad du vælger, er der fokus på at møde dig, der hvor du er, således at du kan udvikle dig fra dit personlige udgangspunkt.

Undersøg mulighederne for at komme på musikefterskole allerede i dag.