Skip to content

Bliv personlig træner med en uddannelse hos Træner Akademiet

Har du nogensinde drømt om at arbejde med personlig træning? Hvis svaret er ja, behøver du ikke kun at drømme om det længere. Ved at tage en uddannelse som personlig træner hos Træner Akademiet får du nemlig muligheden for at udleve denne drøm og blive dygtig til at hjælpe mennesker med at opnå deres mål.

Uanset om du har erfaring med lignende fag eller ej, kan du søge ind på uddannelsen med det samme. Der er nemlig ingen adgangskrav, udover at du har en smule træningserfaring. Dette skyldes, at du i løbet af uddannelsen får en dybdegående undervisning om alle de forskellige og nødvendige emner indenfor faget. Du lærer blandt andet om anatomi, basal styrketræning, genoptræning og sportsperformance, programlægning og meget mere.

Dertil får du også alle de værktøjer, som du skal bruge for at blive en succesfuld personlig træner. Dette indebærer undervisning i emner som livsstilsfaktorer, motivation, screening og tests for muskulære ubalancer, kommunikation og meget mere. Med emner som disse lærer du også at omsætte teori til praksis, så du kan bruge din viden og tilpasse den til forskellige menneskers behov, ønsker og mål.

En uddannelse som personlig træner hos Træner Akademiet består af to moduler fordelt på 140 lektioner. Dertil kommer der eksaminer undervejs, som skal sikre, at du forstår og kan bruge din viden. Ved den sidste eksamen får du også mulighed for at bevise, at du har helt styr på dit fag, og at du er mere end klar til at stå på egne ben og tage ansvar for at hjælpe mennesker.

Muligheden for at udleve din drøm er altså lige ved dine fingerspidser, så hvad venter du på? Ved at benytte linket ovenfor kan du begynde på en uddannelse som personlig træner allerede i dag i Aarhus, Odense eller København.