Skip to content

3 gadgets der forbedrer dine foredrag

Du er helt sikkert i forvejen en fremragende foredragsholder! Men som man plejer at sige, så er intet så godt, at det ikke kan blive bedre. Giv dit publikum en ekstra fed oplevelse, med foredrag i en kvalitet som de aldrig vil glemme. Her får du et bud på tre gadgets, som kan gøre dine foredrag spektakulære!

1. En god Mikrofon

Den første ting giver lidt sig selv. Det er ikke nemt at holde et godt foredrag, hvis ikke dit publikum kan høre dig. Derfor er det død og pine vigtigt, at du har en mikrofon. Det her skal altså ikke være hvilken som helst mikrofon. Den skal være af god kvalitet. Der er faktisk ikke noget værre, end en mikrofon som skratter. Vælg også gerne en trådløs mikrofon, så du kan bevæge dig frit rund i lokalet, uden ledninger der spænder ben for dig.

2. Et lille podie

For nogle lyder dette trin muligvis intimiderende, men det er den bedste måde at sikre, at hele dit publikum kan se dig, og du kan se dem. Der findes mange forskellige slags podier, så du kan få en der passer til dig og dine behov. Du kan sagtens finde et lille fint podie, som du selv hurtigt kan sætte op. Der findes også trapper til, så du kan bevæge dig frit op og ned.

3. Tavle/projekter

Afhængigt af hvad du skal holde foredrag om, så husk altid at have noget visuelt med. Det kan være en tavle med skitser eller modeller på. Det kan også være en lille projekter, som du kan vise videoer eller billeder fra. Det er kun fantasien der sætter grænser.